Var köper man kokossocker?

Kokossocker kan ibland vara lite svårt att hitta i vanliga butiker. Ofta behöver man bege sig till en välsorterad hälsobutik för att hitta detta. Det lättaste och billigaste alternativet är dock att beställa sitt kokossocker över nätet. Då får man normalt marknadens lägsta priser på kokossocker, levererat till sitt postombud. Nedanför hittar du olika webbutiker där man kan köpa kokossocker.

shopping4net1Välkänd e-handel med hälsokost, kosttillskott samt skönhetsprodukter till låga priser. Fri frakt!

TILL BUTIK
bodystore1Ledande hälsobutik på nätet med stort utbud av hälsokost och naturliga livsmedel och kosttillskott. Fri frakt!

TILL BUTIK

När du letar efter en butik för att köpa ditt kokossocker bör du inte enbart se till vilket pris som de säljer kokossockret för. Det kan även vara bra att väga in om butiken erbjuder fraktfri leverans eller tar betalt för denna.

Kokossocker är en utmärkt naturprodukt och alternativ till vanligt socker. Kokossockret framställs av kokospalmens nektar. Kokossocker är oraffinerat och därför också en långt mycket mer naturlig produkt än vanligt vitt raffinerat socker.

Kokossocker kan man använda precis på samma sätt som vanligt socker. Till exempel när man bakar, till gröt, i kaffet eller liknande. Sockret har en brun färg som påminner mycket om rörsocker. Det finns ett flertal olika varumärken under vilka kokossocker säljs. Vanliga märken är bland andra Kung Markatta, Urtekram och Renee Voltaire med flera. För att dra nytta av kokossockret hälsofördelar framför vanligt socker kan det också vara bra att välja det ekologiska alternativet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *